2014. március 14., péntek

Átlátni a káoszt

Ott tartunk, hogy szállás még nincs, de legalább sikerült beszélnem a burkolóval és a villanyszerelővel. Természetesen a délután az 5 óra volt... Mindegy, itthon voltam fél napot, legalább lepakoltam a szekrénye tetejéről a könyveket, kiválogattunk párat, ami biztos nem kell, a többit a dobozba raktuk a folyosóra.
Következő elvégzendő dolog a listán, ha végeztünk az egész hercehurcával, elcipelem gyékényládát venni a szekrény tetejére a könyveknek, mert azt le lehet takarni valami terítővel, amit kimos havonta. Azt viszont nem akarom többet látni, hogy 10-12 éves por van a könyveken.
A következő 3-4 hetes terv a mesterekkel kalkulálva a következő:
Villanyos bácsi jön kedden, csütörtök - péntek magasságában távozik, és jön a burkoló bevakolni a kicserélt nyílászárókat, a kivésett falat.
Közben, mikor szobámhoz érnek, mivel az ágyat el kell mozdítani, hogy falat tudjon vésni, átrongyol a burkoló, felszed néhány parkettát az ágynál, hogy megnézze mi van alatta. Ha mázlim van, nem kell betonozni. Ha nincs, beton, 1 hét száradás, aztán burkolás. (Józan paraszti ésszel, akkor, ha beton, előbb a szobámból kell kirámolni mindet, betonoz, és amíg az szárad, addig vakolja a többit, meg burkolja a konyhát.)
Aztán jöhet a festő. Akit még fel sem hívtak. :D No comment.
Én meg alszom a fürdőkádban, és álmodozok egy magas, jóképű, barna hajú, meleg barna szemű, szép szájú pasiról, aki átölel a két erős karjával.
Kurva kemény lesz a fürdőkád. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése