2014. január 1., szerda

Ha nem hív randira, akkor nem te vagy az esete, szivi

Mert hidd el nekem, ha tetszel neki, el fog hívni.

Olyan sok nő mondta már nekem, "Greg, a férfiak irányítják a világot". Hű! Ezek szerint tényleg mi vagyunk a teremtés koronái. Na jó, ha így van, akkor azt mond meg nekem, miért van az, hogy képes vagy azt feltételezni, hogy egy férfi képtelen arra, hogy fölvegye a telefont, és randira hívjon?
Néha magad is elhiszed azt, hogy mi "túl félénkek" vagyunk vagy "épp most estünk túl valami kellemetlenségen". Hadd hívjam fel valamire a figyelmed: a férfiak számára nincs nagyobb öröm, mint az, amikor megkapják azt, amit akarnak.
Ha vágyunk rád, akkor meg fogunk találni. Ha úgy gondolod, nem adtál elég időt ahhoz, hogy észre vegyen, akkor gondolj bele abba, mennyi ideig tartott neked, hogy észre vedd a pasit, aztán ezt az időt oszd el kettővel. Ugyanis neki ennyire van szüksége.
Néhány kifogás, amelyeket a nők gyártottak azért, hogy magyarázatot adjanak számukra nem kielégítő helyzetekre.

A "lehet, hogy csak nem akarja tönkretenni a barátságunkat" kifogás
Elég süket szöveg, de azért válik be, mert olyan bölcsnek tűnik. Ha valaki nagy hatással van ránk, akkor nem tudunk parancsolni magunknak - többet akarunk. Ha valaki a barátunk, de egyúttal vonzódunk is hozzá, akkor szeretnénk egy lépéssel tovább menni.
A " lehet, hogy tart tőlem" kifogás
A kellemetlen munkahelyi tapasztalatok ellenére, a fiúk teljes lelki nyugalommal képesek randizni a főnöknőjükkel is akár. Lehet, hogy a szokásosnál kicsit egyértelműbb jeleket kell küldeni feléjük, de higgyék el, egy kacér mosoly, vagy egy kacsintás ebben a szituációban is tökéletesen elegendő.
A "lehet, hogy egy kicsit lassítani akar" kifogás
Ha egy srác tényleg nagyon kedvel téged, és van valamilyen személyes oka arra, hogy kicsit lassítson a dolgon, akkor azonnal, félreérthetetlenül közölni fogja. Nem hagy kétségek között vergődni, ugyanis nem szeretné, hogy frusztrálva érezd magad és lelépj.
A "de hiszen megadta a számát" kifogás
... vagy csak rád bízta a feladat oroszlánrészét? 'Hívj fel", "Küldj egy e-mailt", "Mond meg Joey-nak, hogy valamikor elmehetnénk valahová". Ne dőlj be ezeknek. Amikor egy pasi vágyik rád, akkor ő végzi el a munka dandárját.
Általában a férfiak szeretnek vadászni a nőkre. Szeretjük azt, ha nem tudjuk biztosan, hogy el tudunk-e kapni benneteket. És ha sikerül, akkor ezt nagy kitüntetésnek vesszük. Különösen, ha jó sokáig tart a vadászat. Persze tudjuk, hogy túl vagyunk a szexuális forradalmon, csakhogy mindez még nem változtatja meg a férfiakat.

MAJD Ő MEGTALÁL, ÚGYHOGY TEDD LE SZÉPEN A KAGYLÓT!

(részlet: "Majd hívlak, Baby!")

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése