2014. január 8., szerda

Ha nem hív fel, akkor nem te vagy az esete, szivi

A férfiak ismerik a telefon használatát

Hát persze azt állítják, hogy elfoglaltak.
- de mi férfiak, pont olyanok vagyunk, mint ti. Egy fárasztó nap után - vagy közben - szeretünk elbeszélgetni olyasvalakivel, akit kedvelünk.
A "de ő annyit utazik" kifogás
Gyengéd, megértő, figyelmes. Pár mondattal később azonban azt írod, igazság szerint nem is hív fel akkor, amikorra mondja. Sőt, mindig te hívod őt. Ez azt jelenti, hogy se nem gyengéd, se nem figyelmes. És megértőnek sem mondható, ha már itt tartunk. Azt kérdezed, hogy akkor miért olyan kedves, amikor felhív? Azért, mert a férfiak gyávák, és inkább a végtelenségig húzzák, mint közöljék a rossz hírt.
A "de annyi minden nyomasztja egyszerre" kifogás
Legyen szó földrengésről, égszakadásról, földindulásról, szállítsák kórházba, rúgják ki az állásából, karcolják meg a Ferráriját, akkor sem szabad megfeledkeznie arról, hogy felhívjon. Soha!
A "lehet, hogy különbözőek vagyunk" kifogás
- A barátom, akivel élek, nem szeret telefonálni. Egyszerűen nem hív, ha üzleti ügyben távol van. Néha azt gondolom, hogy egyszerűen csak más a stílusunk. Ugyanakkor azt is gondolom, hogyha az ember szeret valakit, akkor szívesen felhívja olyankor, ha nem lehet vele. Szerinted hülye vagyok?
- Kedves Nemhülye! A fiúd viselkedésére csak az adna magyarázatot, ha titkosügynök lenne.
A "de hiszen ő annyira fontos" kifogás
Az "elfoglalt" szó a párkapcsolatok tömegpusztító fegyvere. Olyan férfiak mondják, akik nem szeretnek egy nőt annyira, hogy felhívják.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése