2010. március 4., csütörtök

Kóser konyha

Ahogy elnézem a boltok kínálatát felvágottakból, szinte mindegyikben van tejcukor...
Kell keresnem valami kóser boltot. Valakinek javaslata? Ahol esetleg a kenyérben, kenyérfélékben sincs laktóz. Na és persze megfizethető. A legtöbb laktózmentes cucc iszonyúan drága.

10 megjegyzés:

  1. háát a hetedik kerület bizonyos részén (Klauzál tér és környéke) kellene egy sétát megejteni, ha ott nincs sehol sincs :)

    VálaszTörlés
  2. Kérdezd Fűszeres Esztert! Biztos tud segíteni.

    http://www.fuszereslelek.hu/

    VálaszTörlés
  3. nem is tudtam hogy laktózérzékeny vagy.

    VálaszTörlés
  4. mmafb, hát, az hagyján, de én sem...
    Móni, kaptam egy flódni receptet :p Mák, Tokaji muskotályos, szilvalekvár... Már nem lehet rossz :D

    VálaszTörlés
  5. Úgy sajnállak :-)))))

    Ja, és képzeld, ma Keira Knightly lesz a tévében, a regényt még nem bírtam végigolvasni (Atonement, nem tudom, odahaza mi volt a címe), egye fene, megnézem. Csak előtte ki kell várnom még egy "nagyonfontosmeccs" végét... avagy harc a távirányítóért :-)

    VálaszTörlés
  6. Legutoljára azt láttam, hogy az Arsenal 4:0-ra vagy mennyire elverte a Portot.
    Nem vagyok amúgy Keira rajongó. Bár, egy-két kilót neki adnék az enyémből. :p A pasas tetszett ebben a filmben. Meg a két hetes kialvatlan feje. Jó volt a maszkmestere. :D
    Na meg persze a szóváltások... :p

    VálaszTörlés
  7. Jaaj, a pasi, hát amiatt bírtam végignézni... meg a kiscsaj miatt, aki ír, s egyszer véletlenül elhagyja a szép angol akcentusát, és igen ír akcentussal köszöni meg a pasinak, hogy kimentette a folyóból :-).

    Szóval a srác: volt benne egy jelenet, talán emlékszel, mikor írja a csajnak a szexi levelet az írógéppel, s aztán vigyorogva fordul egyet a székkel - az arca! No, azt ki kellett volna merevíteni, s keretbe vele. Szédületesen jó a pasi.

    Csak nekem túl fiatal :-P

    Keira pedig - well, láttunk már jobbat is. S ha nekem ennyire nem lenne mellem, hát máshol "domborítanék", nem a vásznon... Már bocs!

    De legalább jót bőgtem a végén, s megint kedvem támadt folytatni a könyvet.

    VálaszTörlés
  8. nem is vagyok Móni ! :)

    VálaszTörlés
  9. Móni, "Vágy és vezeklés" volt a címe. Nekem a felétől olyan volt, mintha elfogyott volna a filmből a szufla... Valahol a blogomban írtam is róla. Ahan, a régiben... http://vadoc.b13.hu/index.php?f=7&s=1&blogid=1545&arch=200801

    VálaszTörlés
  10. Sőt, én sem vagyok Móni, hanem Moni :-)))

    A könyvet most már alighanem kihagyom. Nehezen tudtam olvasni. Más könyvével nagyobb sikert aratott nálunk, még az uram is elolvasta (On Chesil Beach). Ha egyszer eléd kerül, ne hagyd ki.

    VálaszTörlés