2006. május 19., péntek

képzeletbeli telefonbeszélgetés

Halló. Te vagy az, Janikám? Ááá, Allporttal töltöttem az estét. Elég intellektuális volt a dolog, épp a személyiség fejlődéséről volt szó. Megvitattuk a személyiség diszpozíciókat és hogy ezek milyen összefüggésben állnak a domináns agyféltekékkel. Aztán ő ment és jött Papp István. Ő meg közli, hogy nem is domináns a domináns agyfélteke.. Na most igazodjon ki rajtatok az ember, pasikon...
Ez a Hámori legalább egy szórakoztató fazon. Élveztem vele a társalgást :) Mérő L- hez már nem volt annyi türelmem. Gyorsan lezavartam vele a HTM és RTM problémákat, aztán menjen. Úgyis kopogtatott már a következő. Úúúú, ez már érzelmes volt :) Bár ő is tudományosan közelítette meg a hipokampusz, agykéreg, limbikus rendszeren keresztül. Racionális az ürge.
Á, Giddensen csak átfutottam, annyira nem érdekel a pasi. Anno még Andorkával sokat foglalkoztunk ezzel a témával, azt hiszem, ő már nem sok újat fog mondani a számomra. Túljutottam ezen a dolgon.
Hogy az érett férfiakra bukom? Ne haragudj, de te hoztál össze ennyi pasival. Igaz, aztán még a Zsuzsi is bemutatott néhányat, hátha unatkoznék... Nem, sajnos, nem érek rá ma este sem és napközben sem. Tudod, randijaim vannak... Most épp Richarddal szemezek. Azt mondja, szép, értelmes szemeim vannak... Úhhhh... Még nem tudom, mi sül ki a találkozásunkból, de majd 26-án beszámolok róla, ha érdekel... Jó lesz? Mennem kell. Akkor egy hét múlva... Légy jó. Irénnel meg vigyázz...De látom, nagy hatással volt rád, amikor 12 évesen a te 7 éves szájacskádba dugta az ő nyelvecskéjét. Freud biztos órákig tudná ezt elemezni :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése