2015. január 16., péntek

VV jellemzés by Pushpang

Ezt a gyöngyszemet el kellett raknom, hogy megőrizhessem...
Zsu. Taszít valamiért... érzek benne egyfajta visszafojtott erőszakosságot és biztos vagyok benne, hogy nem csak a körülmények miatt nem tud soha felszabadult lenni. Nem szeretem magam körül az ilyen habitusú embereket. Nála bárki sokkal szimpatikusabb a villában. Jellegét tekintve húsevő növény (pl. vénusz légycsapója). )
Fanni tényleg vicces tud lenni és nem feltétlenül akar okosnak látszani, valszeg tudja is, hogy vatta van az agya helyén. De amikor el kezd ordenáréskodni, akkor legszívesebben felpofoznám. :D Jellegét tekintve, leginkább egy hedonista plankton.
Denisz a közömbös kategóriába tartozik nálam, bár nincs nagy véleményem róLLa. Jellegét tekintve korallpolip (táplálékuk állati plankton, melyet tapogatóikkal fognak meg).
Danit nem szeretem. Sose volt szimpatikus. Jellegét tekintve valami puhatestű (fej – láb – zsigerzacskó).
Laci... hát.. nem tudom. Néha úgy érzem kedvelem, néha meg rettenetesen idegesít, amikor mismásol és picsáskodik, de nem tartom nagyobb gyökérnek, mint pl. Deniszt. Jellegét tekintve cserepes héjú puhatestű (passzív védekezésre alkalmas külső vázzal.)
Dóri. Na ő, mintha ott se lenne. Néha meglepődöm, amikor mondd valamit, nem csak úgy elbődül az éjszaka csendjében. Jellegét tekintve talán kaméleon.
Edina. Szó, mi szó, elviselhetetlen az utóbbi időben, de nem tartom rosszindulatúnak. Kezdetben önmagáért volt szimpatikus, aztán valahogy mindent túltolt. De most úgy vagyok, hogy már csakazértis drukkolok neki, mert itt elég durván szokták ekézni. :D Jellegét tekintve: állkapcsos pióca.
Robin. Nem tudom hova tenni, nem kedvelem. A tekintete sormintát karcol a hátszőrömbe. Jellegét tekintve, ülő tengeri uborka (Ocnus planci), esetleg valami csiga........

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése