2010. május 29., szombat

50 ezer ül a fészekben


A madarak eszmei értéke 10 ezer Ft, így ma reggeltől már 50 ezer csücsül a fészekben.
Madarak egyelőre sehol napközben.

...

Tévedtem, madarak itt repkednek össze-vissza. A tojó is néha rajta csücsül a fészken. Én meg dilemmában vagyok, hogy ki merjek-e menni a saját teraszomra... :)

5 megjegyzés:

  1. menj ki és egyezz ki velük okosba, hogy aszongya féláron ötezret fizetnek neked per tojás, és akkor békénhagyod őket

    VálaszTörlés
  2. Ááá, nem vár meg. Elrepül, ahogy kinyitom az ajtót. Felhívtam ma délelőtt az állatkertet, hogy mi legyen. Azt mondta a "bácsi", hogy ha lerakta a tojásokat, nem fogja otthagyni. És hogy járkáljunk minél többet az erkélyre, hogy szokja. Ha észreveszi, hogy nincs veszélyben, akkor megnyugszik. Hát nem tudom. Ma már 3-szor zavartam el szerencsétlent.

    VálaszTörlés
  3. Csak lassú mozdulatokkal mozogj, akkor megszokja, hogy ott vagy. Esetleg ülj ki olvasni... vagy szórj ki kaját - nem tudom, mit szeret, de majd Pukke megmondja :-)

    VálaszTörlés
  4. Mivel pont a madáretetőbe fészkelt, a kaját elbukta. :D Ma kiteregettem a teraszra (azt is mondta a "bácsi", hogy akasszak ki valamit, ami folyton mozog), és mivel elkezdett esni az eső, kirobbantam a szobából gyorsan összeszedni. Madár ijedtében kirepült, én majdnem frászt kaptam tőle... Ennyit a lassú mozdulatokról.. Elvagyunk. :)

    VálaszTörlés
  5. A madár csőrformájáról ítélve (ami olyan szúrós, rigószerű) gyanítom, hogy kisebb rovarokkal táplálkozik főleg. De végtére is a te madarad, te ismered a legjobban :)

    VálaszTörlés